Wie zijn wij

De Activiteit

De Activiteit is het landelijke centrum voor Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO). Sinds de start in 2002 houdt De Activiteit zich bezig met de ontwikkeling en implementatie van OGO en het nascholen van pedagogische medewerkers, leidsters, leerkrachten, schoolleiders, onderwijsbegeleiders en Pabo-docenten.

Medewerkers van De Activiteit hebben ruime praktijkervaring in het onderwijs en zijn op de hoogte van recente theorieën met betrekking tot de leerpsychologie en pedagogiek. Dit maakt dat zij in staat zijn te pendelen tussen theorie en praktijk. Naast nascholing houden de medewerkers zich bezig met onderwijsontwikkeling, onderzoek en verzorgen zij nationaal en internationaal workshops en lezingen.

Betekenisvol onderwijs voor alle kinderen en hun pedagogisch medewerkers en leerkrachten is ons uitgangspunt. Samen bouwen aan onderwijs waar je wat aan hebt; nu én later. Samen steeds een stapje verder. Niet blijven steken in mooie woorden en fraaie beelden. Laten zien en aan de slag! Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.